Cart
0

My cart

ALBED

Kompania ALBED është biznes familjar që është themeluar në vitin 1993. Fillimisht është marrë me punimin e garniturave, por me kohë veprimtaria është zgjeruar edhe në fusha tjera:si në prodhimin e kuzhinave, dhomave të gjumit, dhomave të fëmijëve dhe trepezarive. Kompania ka bazën në Vushtrri, por ka edhe një pikë shitjeje në Fushë Kosovë. Përndryshe ALBED ka 5000 m2 sipërfaqe të showroom.

We made creative product

X